فرش پرفروش 700 شانه طرح هلن
فرش طرح هلن بیشترین میزان کیفیت و کمترین قیمت را در خود جای داده است . این فرش ماشینی 700 شانه درجه یک با الیاف صد در صد اکرلیک هیت ست شده بافت می شود .
این الیاف خاصیت ضدآلرژی و ضدحساسیت را دارا می باشد . الیاف اکرولیک بسیار با دوام و محکم می باشند و در برابر حرارت و پاخور شدن از مقاومت بالایی برخوردار هستند .
جنس نخ تار و پود طرح هلن پنبه است که بر نرمی و لطافت فرش افزوده است . قالی ماشینی مدل هلن با رنگ پرفروش سرمه ای به بازار عرضه می شود .
از آنجاییکه بخش عظیمی از صادرات ایران در بخش فرش ماشینی یا دستباف انجام می شود ، سفارش پذیری و سلیقه یابی در تولید فرش ، از اهمیت به سزایی برخوردار است . بیشتر فرشهای ارسالی به آلمان و ژاپن صادر می شود . آشنایی و شناخت سلیقه ها و نیازهای بازار فرش آلمان از چندین جهت اهمیت دارد . مردم اروپای غربی علاقه شدیدی به فرش ایرانی دارند ضمن اینکه بندر هامبورگ انبار فرش ماشینی و دستباف بوده و به عنوان کانونی برای ایجاد ارتباط بین بیشتر کورهای اروپایی می باشند .
نمایشگاه دموتکس آلمان بعنوان بزرگترین نمایشگاه فرش ماشینی و دستباف در اولین ماه هر سال میلادی در هانوفر آلمان برگزار شده و در حقیقت بزرگترین بازار هدف برای ایرانیان محسوب می شود . تولیدکنندگان برای نمایش بهتر محصولات خود باید به نکات زیر توجه داشته باشند :
- سلیقه اصلی بازار آلمان رنگهای آرام است و فرشهایی با زمینه سرمه ای و لاکی عموما از آلمان به سایر کشورهای اروپا ارسال می گردد .
- اروپائیان بیشتر به ابعاد کوچکتر علاقه داشته و برخلاف ایرانی ها که ممولا کل فضای منزل را با فرش می پوشانند ، آنها اغلب فرشهایی با سایز 6 و به ندرت فرش 12 متری سفارش می دهند .
- برخلاف مصرف کنندگان داخل کشور ، مصرف کنندگان فرش ماشینی در خارج از کشور به کیفیت مواد اولیه اهمیت بیشتری داده و اگر تولیدکننده ایرانی حساسیت بیشتری در این بخش داشته باشد ، حتما فروش بیشتر و بهتری نیز خواهد داشت .
بازار امروز ، بازار رقابت است و چین در زمینه تولید فرش ماشینی هم به سرعت از ایرانیان پیشی گرفته تا جایی که باعث گلایه تولیدکنندگان ایرانی شده است .
باعث تاسف است که در کشوری چون ایران که تار و پودش با فرش گره خورده شاهد این حقیقت تلخ باشیم که فرشهایی از بلژیک وارد ایران شود . فرشهایی که در اولین نگاه ظرافت و شفافیت بالای فرشهای ابریشمی دستباف را داشته و ضمنا طرح و رنگ آن بسیار جذاب و زیبا و مهمتر از همه قیمت بسیار ارزان آن باعث جایگزین کردن مردم با فرش ماشینی ایرانی می شوند
واردات این نوع کالاها باید از طرف بازرگانی و اتحادیه های مربوطه جلوگیری شود تا تولیدکننده داخلی بیش از پیش ضربه نخورد .
خلاصه مطلب اینکه در بازار فرش ماشینی فقط باید صادرکننده باشیم نه وارد کننده . چرا که واردات فرش ظلم کامل به تولیدکننده ایرانی است . چون قیمت تمام شده فرش ماشینی در داخل کشور بسیار بالاست ، فرشهای تولیدی ترکیه و بلژیک با قیمت کمتر به راحتی می توانند با فرشهای ماشینی ایرانی رقابت کنند .
بیشتر کارشناسان جنبه هنری فرش را مدیون طرح و نقشی می دانند که برخواسته از هویت ملی و فرهنگ قومی ما بوده که توسط ذهن خلاق هنرمندان به خلق فرشهای ماشینی جدید منجر شده است .
نظري براي اين محصول ثبت نشده است.
از مهمترین خصوصیات یک خرید خوب برای فرش ماشینی وجود تنوع بالای طرح فرش ، سهولت در تحویل فرش ماشینی ، کیفیت بالای فرش ماشینی و قیمت پایین فرش ماشینی می باشد .
شرکت تولید فرش کاشان تمامی این خصوصیات را در یک مکان امن با نام فروشگاه اینترنتی فروش فرش ماشینی فراهم آورده است .
در این فروشگاه اینترنتی فرش مشتریان می توانند فرش مورد تایید را با قیمت درب کارخانه و ضمانت نامه کتبی خریداری فرمایند . همچنین ارسال رایگان فرش و تحویل در اسرع وقت درب منزل از دیگر خدمات این شرکت می باشد . قیمت خرید فرش به صورت تکی با قیمت خرید فرش به صورت عمده یکسان است .